SCURT PE DOI | Cel mai periculos război pentru moldoveni nu e cel din Ucraina, nici cel din Israel. E cel dintre PAS și Șor

Ilan Șor a organizat o cursă charter spre Chișinău, pentru moldovenii din Israel, și și-a construit în jurul acestei chestiuni o campanie de imagine. Cei de la putere și-au dat seama de acest lucru și s-au pus de-a curmezișul, astfel încât să-i fure șansa de a se promova. Să-l împiedice adică să folosească războiul în interes politic. Războiul în interes politic are dreptul doar PAS să-l folosească, e tema lor!

Cum au făcut-o am văzut – ca de obicei, cu bâta-n baltă. Întâi au decis să nu permită avionului să aterizeze la Chișinău, după aceea, când au văzut că se împute treaba, au umplut spațiul public cu minciuni și declarații contradictorii, iar după ce au bâlbâit-o și terfelit-o în ultimul hal, au lăsat avionul lui Șor să aterizeze pe aeroportul care a fost al lui Șor, dar acum e al PAS.

Care război implică mai multe riscuri pentru cetățenii moldoveni, cel din Ucraina sau cel din Israel?

Greșit! Cele mai multe riscuri pentru cetățenii moldoveni le implică războiul politic moldovenesc. Pentru că, dacă în cazul primelor două poți, măcar aproximativ, să împarți taberele beligerante în „buni” și „răi” și să speri că cei „buni” vor învinge, în cazul războiului politic moldovenesc, până și cei mai optimiști n-au nicio speranță. Pentru că aici, oricum a-i suci-o, învinge răul.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *