Un șofer moldovean a murit în Vama Albița. Bărbatul s-ar fi aflat de trei zile în punctul de trecere a frontierei

albița deces

Tragedie în Vama Albița. Un șofer moldovean în vârstă de 54 de ani a suferit un stop cardio-respirator în terminalul de camioane. Informația a fost confirmată de Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

„În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 05:00, pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița, un șofer a căzut în gol din cabina camionului. La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală din România, care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova”, anunță Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Potrivit BZV.ro, aproximativ o oră de manevre de resuscitare intensivă au fost aplicate, dar, cu mare regret, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar. Șoferul a cărui identitate nu a fost dezvăluită, se afla în terminalul de camioane de aproximativ trei zile, așteptând să-și continue călătoria, mai notează sursa citată.

Politiștii criminaliști au fost chemați la fața locului pentru a investiga circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Deși nu s-au furnizat detalii specifice cu privire la cauza stopului cardio-respirator, ancheta este în desfășurare pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat, scrie BZV.ro.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin