Vadim Brînzaniuc îndeamnă lumea să participe la votare, iar pe contracandidații săi să-și unească eforturile spre binele oamenilor

Candidatul PSDE la alegerile din Chișinău, Vadim Brînzaniuc, speră, după alegeri, oponenții politici își vor lăsa deoparte supărările și vor acționa în comun spre binele cetățenilor. Social-democratul a venit la votare împreună cu soția și spune că a optat pentru o capitală confortabilă și sigură, care să se dezvolte dinamic.

Într-o postare pe Facebook, candidatul PSDE și-a exprimat speranța că, la alegeri vor participa toți cetățenii responsabili.

„Am votat cu încredere pentru un viitor mai bun pentru municipiul Chișinău și locuitorii săi. Sper foarte mult că la alegerile de astăzi vor participa toți cetățenii responsabili, care conștientizează importanța acestui exercițiu democratic și vor avea grijă să aleagă în fruntea comunităților oameni care îi reprezintă cu adevărat”, se spune în postarea lui Vadim Brînzaniuc.

În plus, el și-a îndemnat contracandidații să dea dovadă de maturitate politică, mai ales după încheierea procesului electoral.

„Îmi doresc ca, după alegeri, confruntarea să se transfome în dialog și cooperare, iar toată lumea implicată în aceste procese să lase deoparte frustrările și supărările și să contribuie fiecare la binele comun”, a mai adăugat reprezentantul PSDE.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram