VIDEO +18 | Accident rutier grav la Ocnița. Un băiat de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Grav accident rutier la Ocnița. Un copil, în vârstă de 13 ani, a fost lovit, în această dimineața, de o mașină pe trecerea de pietoni. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Potrivit unui martor, citat de canalul de Telegram „StopHam Moldova”, care susține că a alertat imediat poliția, șoferul nu a chemat ambulanța, ci l-a ridicat pe copil, l-a pus în mașină și a plecat.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ocnița, Svetlana Talpă, oamenii legii au stabilit preliminar că un șofer de 47 de ani, ce se afla la volanul unui automobil de model Dacia Logan, nu a acordat prioritate adolescentului care traversa regulamentar strada, transmite Știri.md.

În urma impactului, băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu se știe care este la moment starea copilului.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul căreia a arătat că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *