VIDEO | Dinu Plângău, despre comportamentul premierului Recean: „De unde aroganța asta la moldoveni, când ajung în funcții înalte?”

Președintele Platformei DA, Dinu Plângău, l-a criticat dur pe premierul Dorin Recean pentru comportamentul și aroganța de care dă dovadă. În opinia lui, felul în care i-a răspuns bătrânului din Orhei, care l-a întrebat de ce nu scade prețul la energie, denotă lipsă totală de tact și de bun simț.

„A fost o greșeală de a-l numi pe domnul Recean în funcția de prim-ministru. În calitate de comunicator credeam că va fi mai bun. M-am înșelat, atâta aroganță! Cu ce se deosebește declarația doamnei Buliga, care i-a spus unei mame să spele pelicuțe, cu declarația lui Recean făcută unui bătrân, care-i punea întrebări destul de pertinente: „nu te niorlăi și i-ați un calculator, că nu poți calcula”? De unde aroganța asta la moldoveni, când ajung în funcții înalte?”, s-a întrebat Plângău, la emisiunea Puterea a Patra, de la postul de televiziune N4.

În plus, Plângău s-a arătat revoltat și de reacția presei, care a evitat ostentativ să-l penalizeze pe Recean pentru această atitudine bădărănească.

„Imaginați-vă că asta ar fi făcut reprezentantul unui alt partid, oricare. Noi nu vorbim despre oricine, vorbim despre prim-ministrul Republicii Moldova, care trebuie să fie un exemplu de comportament”, a subliniat liderul Platformei DA.

Incidentul la care a făcut trimitere Dinu Plângău s-a produs în data de 27 aprilie, în cadrul unei vizite de lucru a premierului Recean în raionul Orhei. Atunci, el l-a apostrofat pe un bătrân, care i-a demonstrat cu date și cifre că prețul pe care îl plătesc astăzi moldovenii pentru gaz este cu mult mai mare decât ar trebui să fie.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *