VIDEO | Haos total la ședința CMC! Consilierii PAS au adusul tânăr cu dificultăți locomotorii și l-au lăsat să se târască prin sala de ședințe 

O nouă ședință cu scandal în Consiliul municipal Chișinău. Consilierii PAS, asistenți de un grup de susținători, au făcut scandal  și au protestat față de politicile primarului Ion Ceban. Motivele supărării consilierilor PAS sunt aceleași – faptul că nu a fost aprobat încă bugetul pentru 2024, salariile asistenților personali și împrumuturile excesive ale Primăriei. 

La un moment dat, protestul însă a degenerat într-un spectacol de prost gust, când consilierii PAS au adus în fața consilierilor un tânăr cu deficiențe locomotorii și l-au lăsat să se târască prin sala de ședințe. Tânărul a fost adus în fața prezidiului sălii de ședințe într-un fotoliu rulant, împins de consilierul PAS, Ion Melnic. 

Mai mult, după ce majoritatea consilierilor nu au acceptat propunerea completării ordinii de zi și audierea șefului Direcției sănătate, președintele fracțiunii PAS în CMC, Zinaida Popa, a ocupat locul în prezidiu. La protestul de la Primăriei participă și unul dintre protestatarii de serviciu, Maria Olari, care participă la cele mai multe proteste organizate de PAS.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram