Câinele Maiei Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe președintele Austriei 

Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, a fost mușcat astăzi, în timpul întrevederii cu președintele Maia Sandu, de către Codruț, câinele adoptat de șeful statului. 

Imaginile au fost surprinse de TVR Moldova. Totul s-a întâmplat în curtea Președinției. Oficialul de la Viena, aflat lângă Maiei Sandu și al staff-ului acesteia, s-a aplecat să îl mângâie pe Codruț. Cățelul, se pare, nu a fost prea încântat de gestul președintelui austriac și l-a mușcat pe Van der Bellen. 

Nu se știe cât de tare a fost rănit înaltul oficial, cert este că la întâlnirea cu președintele Parlametului, Igor Grosu, care a avut loc mai târziu, Van der Bellen avea deja mâna bandajată.

Codruț a fost adoptat de Maia Sandu după ce a fost găsit în stradă, lovit de o mașină. În urma accidentului, câinele a rămas fără un picior. 

„Codruț face parte din echipa noastră de la Președinție de vreo 7 luni, după ce a fost găsit în stradă lovit de mașină. Din păcate nu am reușit să-i salvăm lăbuța, dar, după câteva luni de tratament, acum aleargă bucuros în trei picioare”, scria Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin