Serghei Tomșa, numit șef interimar al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”

Serghei Tomșa a fost numit interimar al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, începând de mâine. Anunțul a fost făcut de Agenția pentru Proprietate Publică. Serghei Tomșa este actualul director adjunct al întreprinderii. El a mai asigurat interimatul la CFM în perioada anilor 2011 – 2013.

„Agenția Proprietății Publice informează că marți, 13.02.2023, este ultima zi de mandat a domnului Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. „Căile Ferate din Moldova”, urmare aprobării cererii de demisie depuse la finalul lunii ianuarie curent.

În aceeași ordine, APP a propus pentru o perioadă de tranziție ca interimatul funcției de director general să fie preluat de către domnul Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii.

Susținem transparența. APP va comunica public la subiect, în măsura evoluției evenimentelor”, se menţionează în comunicatul emis de CFM.

Oleg Tofilat şi-a anunţat demisia de la CFM în data de 29 ianuarie. Într-o postare pe Facebook, Tofilat a exprimat îngrijorarea profundă cu privire la continuitatea activităților CFM, subliniind necesitatea de lichiditate și proficientă operațională.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram