Stați acasă sau plecați din oraș! Trafic paralizat în Chișinău, din cauza unei simulări generale pentru Summit-ul Politic European

Evitați arterele principale din Capitală, în special, drumurile centrale din sectoarele Centru și Botanica! Astăzi, între orele 9:00 și 14:00 poliția și toate celelalte instituții responsabile de asigurarea securității și ordinii publice desfășoară o simulare generală pentru Summit-ul Politic European, care se va desfășura în data de 1 iunie.

Timp de cinci ore, vor fi instituite perimetre de securitate în zona centrală a orașului. În plus, se vor aplica restricționări temporare de trafic pentru arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei, cât timp coloanele oficiale se vor deplasa către locația unde se organizează Summitul. La fel, vor fi unele limitări de trafic pe traseele Bulboaca-Chișinău și revers.

În acest context, Poliția le recomandă cetățenilor care au zboruri planificate în acest interval să meargă la aeroport mai devreme, pentru a nu rămâne blocați în trafic, și să folosească drumurile alternative care duc încolo. De asemenea, oamenii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și răbdare, să nu parcheze mașinile neregulamentar și să se conformeze somațiilor agenților rutieri.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *