Air Moldova anunță că reușit să salveze mai multe curse, anulate anterior

Mai multe curse „Air Moldova”, anulate anterior din cauza crizei prin care trece compania, au reușit să fie salvate, anunță operatorul aerian pe pagina sa de Facebook. 

Astfel, cursele Chișinău – Bologna din 23 aprilie, Chișinău-Tbilisi din 24 aprilie și Chișinău-Verona din 25 aprilie, vor fi operate de către compania aeriană. 

„Săptămâna viitoare, administrația companiei Air Moldova va negocia cu potențialii investitori un plan de acțiuni, pentru a depăși dificultățile companiei. Vom reveni cu detalii”, a mai scris „Air Moldova” pe Facebook. 

Astăzi, „Air Moldova” anunța clienții că anulează toate zborurile planificate între 21 și 25 aprilie 2023. Într-un comunicat de presă, compania aeriană și-a exprimat regretul pentru situația creată și menționează că este nevoită să recurgă la această măsură, „din cauza deficitului de resurse financiare necesare”.

Acum câteva zile, angajații „Air Moldova” au expediat o scrisoare președintelui Maia Sandu, prin care îi cereau să intervină pentru a salva situația critică în care a ajuns compania aeriană. Potrivit lor, operatorul aerian se află în situație de criză financiară profundă și riscă să dea faliment.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram