Criză fără precedent în domeniul aviației civile! Compania Air Moldova anulează toate zborurile până în 25 aprilie

Air Moldova anunță clienții că anulează toate zborurile planificate între 21 și 25 aprilie 2023. Într-un comunicat de presă, compania aeriană își exprimă regretul pentru situația creată și menționează că este nevoită să recurgă la această măsură, „din cauza deficitului de resurse financiare necesare”.

„Din păcate constatăm că tot efortul și acțiunile întreprinse de echipa Air Moldova, pentru a gestiona situația în care se află compania, la moment nu au dat rezultate. Toți pasagerii vor primi banii pentru biletele anulate, la locul procurării acestora. În cazul procurării biletelor online, vă rugăm să expediați solicitarea dvs. la adresa helpdesk@airmoldova.md. Echipa Air Moldova își cere scuze pentru că nu își poate onora obligațiunile în această perioadă critică”, se spune în comunicatul companiei.

Acum câteva zile, angajații „Air Moldova” au expediat o scrisoare președintelui Maia Sandu, prin care îi cereau să intervină pentru a salva situația critică în care a ajuns compania aeriană. Potrivit lor, operatorul aerian se află în situație de criză financiară profundă și riscă să dea faliment.

Deocamdată, nici președintele Maia Sandu, nici autoritățile de resort nu au venit cu o poziție publică, pentru a explica în ce măsură sunt gata să se implice pentru a soluționa această situație de criză.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin