VIDEO | Escroc în haine de polițist, prins în flagrant delict. Individul era dat în căutare

Un escroc anunțat în căutare a fost reținut de forțele de ordine în flagrant delict. Individul comitea infracțiuni dându-se drept polițist și prezentându-se cu legitimații trucate ale mai multor instituții ale statului.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, originar din Chișinău, a fost prins de ofițerii Direcției Investigații Criminale a INI, la puțin timp după ce a comis o serie de ilegalități. 

Conform informațiilor oficiale, individul era dat în căutare, după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru escrocherie. Din anul 2018 până în prezent, acesta a fost implicat în mai multe cazuri de înșelăciune, având ca scop dobândirea ilicită a bunurilor unor persoane nevinovate.

În timpul reținerii, infractorul purta ilegal uniforma de polițist și dispunea de legitimații false ale mai multor instituții guvernamentale. De asemenea, asupra sa au fost găsite sume mari de bani: 2450 de dolari și 37 270 de lei.

Autoritățile au inițiat o anchetă pentru a stabili dacă există și alte victime ale acestui individ și pentru a identifica alte cazuri în care s-au comis infracțiuni similare cu utilizarea documentelor neoficiale ale instituțiilor statului și a uniformei falsificate.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram